Hoe breng je de kerstvakantie door in Rotterdam?

Gezelligheid in Rotterdam tijdens de feestdagen

Tekst gaat onder afbeelding verder Hoe breng je de kerstvakantie door in Rotterdam?

De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat we met z’n allen weer volop leuke dingen kunnen gaan ondernemen. Wil je er met de kerstdagen even lekker op uit, maar heb je geen idee wat er allemaal te doen is in Rotterdam? In Rotterdam is er in de feestmaand veel te beleven dus we geven je graag enkele tips. Veel plezier!

Ontdekken en beleven aan boord van een cruiseschip

Reis met één van de audiorondleidingen door het verleden en flaneer als een wereldreiziger over de dekken en door de stijlvolle zalen aan boord van het ss Rotterdam. Of daal met een enthousiaste gids af naar de imposante machinekamer met haar glimmend chromen bedieningspanelen. Ontdekken wat Rotterdam nog meer te bieden heeft? Kies dan één van de combinatietickets en combineer een rondleiding aan boord van het ss Rotterdam voordelig met een andere attractie in Rotterdam zoals de Euromast, Spido of Miniworld Rotterdam.

Live music sunday afternoon

NY Basement en livemuziek horen bij elkaar! Daarom worden er 2-wekelijks op zondag muziekmiddagen georganiseerd waarbij muzikanten je meenemen naar de tijd van de New Yorkse ondergrondse muziekclubs in de jaren ’20 en ’30. Geniet op zondag 24 december vanaf 14:00 uur van swingende, meeslepende en sfeermakende livemuziek van jazzquartet ‘The Busquitos’tijdens deze speciale Christmas Edition.

Voor jong en oud

Bezoek tussen 8 december t/m 7 januari IJsvrij Park Festival, één van de mooiste schaatsbanen in Europa volgens de Lonely Planet. Bind je schaatsen onder en laat je betoveren! Wil je iets minder actiefs doen? Ga dan naar het Kerstcircus Ahoy tussen 23 en 30 december en geniet van circusacts uit de gehele wereld of bezoek de nieuwe bioscoopfilm K3 Love Cruise, die geheel is opgenomen op het ss Rotterdam, één van de iconen in Rotterdam.

Theatershow: Kerst Cruise

In het Theatre aan boord van het ss Rotterdam wordt een unieke show neergezet: De Kerst Cruise. Beleef dit spektakel in de donkere dagen voor Kerst en ga mee op deze wonderbaarlijke reis naar Finland op zoek naar de Kerstman. In de show treft men wederom de meest uiteenlopende types aan, allemaal met een eigen missie aan boord van het schip. Volle bak Rotterdamse gezelligheid op één avond. Wees er snel bij want er zijn alleen nog kaarten te koop voor vrijdag 22 december.

Het Nationale Vuurwerk

Op zondag 31 december vanaf 22:30 uur ben je meer dan welkom op de Boompjeskade om samen met tienduizenden bezoekers het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Vanaf de kade word je onder het genot van een oliebol vermaakt met een muzikale countdown, waarin de grootste hits van het afgelopen jaar voorbij komen en je in een fantastische stemming brengen. Samen wordt er afgeteld naar dat magische twaalf uur moment waarop het grootste vuurwerk van Nederland vanaf de iconische Erasmusbrug de lucht in gaat. Live in Rotterdam en live te volgen op RTL!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst