Zet je moeder eens flink in het zonnetje!

De beste moederdag tips!

Tekst gaat onder afbeelding verder Zet je moeder eens flink in het zonnetje!

Genieten met een grote G in Leeuwarden

We beginnen in het hoge noorden én op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk. Neem je moeder mee naar de 11e verdieping van het WTC Hotel in Leeuwarden, en schuif aan bij Restaurant élevé voor een overheerlijk Moederdaglunch! De lunch bestaat uit een amuse, gevolgd door een voor- en hoofdgerecht en als afsluiter een dessert in High Tea-style! Alles bereid door chefkok Gilbert van der Heide en zijn team.

Lees meer!

Neem iedereen mee naar Delft!

Ga gezellig brunchen met de hele familie om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten in Delft! Kom genieten van een zeer uitgebreid en smakelijk koud en warm brunchbuffet. Met de speciaal ingerichte kinderspeelruimte is er ook voor de kids van alles te doen. Vergeet niet te reserveren!

Lees meer!

Moederdag op z’n Rotterdams

Naast Delft kun je voor een overheerlijke brunch op Moederdag ook uitstekend terecht in Rotterdam! Ga aan boord van voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, het ss Rotterdam en laat je lekker in de watten leggen! Liever een actieve Moederdag? Neem je Ma mee en beleef Rotterdam op z’n Rotterdams. Speciaal voor Moederdag organiseert Hotel New York samen met Marc Organiseert! een leuke wandeling voor jou en je ma. Tijdens deze wandeling geniet je van alles wat Rotterdam zo mooi maakt. En van elkaar!

Moederdag op het ss Rotterdam! Moederdag bij Hotel New York!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst