Dreamjob alert: WestCord zoekt hotelvlogger!

Heb jij een pyjama die gezien mag worden?

Tekst gaat onder afbeelding verder Dreamjob alert: WestCord zoekt hotelvlogger!

Wie jarig is, trakteert. Toch? WestCord Hotels bestaat 50 jaar en schrijft daarom een droomvacature uit: ‘Gezocht: vlogger met videogenieke pyjama’. In 2018 verblijf je minstens een keer per maand op kosten van WestCord in één van de hotels. ‘Jij kijkt in stories, denkt in invalshoeken en praat in voice-overs. Een Gouden Televizier-Ring voor YouTubers? Als hij zou bestaan, zou jij ‘m winnen. Je vlogt voor views en leeft voor likes. Jouw lijfspreuk luidt niet voor niets: ‘Een dag niet gevlogd is een dag niet geliket’. Jij weet je volgers te boeien en te binden. Niet alleen met je vlogs, maar ook met je blogs. Jouw pen is namelijk minstens zo scherp als je blik.’ , aldus de vacature.

Je vlogt voor views en leeft voor likes. Jouw lijfspreuk luidt niet voor niets: ‘Een dag niet gevlogd is een dag niet geliket’.

Uiteraard ben je niet zomaar een gast in je functie als WestCord Vlogger, zo luidt de vacature: ‘Je bent onze VIP: we zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt! Reiskosten, ontbijt, diner en eventuele extra’s: daar doen we niet moeilijk over. Verblijf je in een appartement op Vlieland? Dan kun je zelfs een paar vrienden extra uitnodigen.’

Heb jij een pyjama die gezien mag worden? Stuur jouw motivatievlog in vóór 7 februari 2018.

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst