Spectaculair hoogstandje

De skybar van Hotel Jakarta Amsterdam

Borrelen en feesten in een exclusieve omgeving. Klinkt goed toch? De skybar op de negende verdieping van Hotel Jakarta Amsterdam belooft mooie (en lange) avonden.

Tekst gaat onder afbeelding verder Spectaculair hoogstandje

De skybar heeft een zeer toepasselijke gekregen: de Malabar. Vernoemd naar de tweeduizend meter hoge stratovulkaan op Java in de provincie West-Java, iets ten zuiden van Bandung. De skybar met Indonesische invloeden bevindt zich op de bovenste verdieping van het hotel. En dat de naam ‘bar’ ook in de naam van de vulkaan zit maakt het verhaal natuurlijk compleet. Alsof het zo heeft moeten zijn! Het interieur bestaat uit moderne materialen en hout en ademt een bijzondere sfeer. Ook heeft Malabar rondom glas dus je hebt een fantastisch uitzicht over het IJ. Kijk naar de cruiseschepen die vertrekken, de schommelende mensen op de A’DAM Toren en spot de landmarks in het centrum van Amsterdam. En stel je het uitzicht eens voor tijdens Sail 2020! In de skybar is een ruime bar te vinden, waar cocktailshakers hun kunsten vertonen en de meest exotische cocktails mixen – naast de all time klassiekers natuurlijk.

Het interieur bestaat uit moderne materialen en hout en ademt een bijzondere sfeer

Naast de cocktailbar is er ruimte waar koude gerechten bereid kunnen worden. Hier staan twee koks om onder andere heerlijke sushi te maken. Ook heeft de skybar een vide die af te huren is voor groepen en je kunt hier lekker privé genieten. Op de vide is ook een heuse dj-booth dus voor feestjes ben je hier aan het juiste adres. En fijn voor de hotelgasten: de skybar heeft een zwevende vloer dus van geluidsoverlast is geen sprake.

Lees ook:

De bouw van Hotel Jakarta

De bouw van Hotel Jakarta

Hotel Jakarta Amsterdam begint steeds meer de uiteindelijke vorm te krijgen. De bouw verloopt soepel, ondanks dat het geen gemakkelijke opdracht …

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst