Bijna Koningsdag! Waar moet je zijn?

Wij geven je alvast een paar goede tips!

Tekst gaat onder afbeelding verder Bijna Koningsdag! Waar moet je zijn? Oranje Koorts Delft

Nederland kleurt Oranje op 27 april! Maar waar moet je zijn voor de leukste feestjes? Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet!

Leeuwarden

De Friese hoofdstad is een regelrechte aanrader met Koningsdag, ook als je niet uit Leeuwarden komt is het de moeite waard om af te reizen naar de Culturele Hoofdstad van Europa. Struin overdag over de gezellige vrijmarkt, geniet van gezelligheid en muziek op elke hoek van de staat. Op het Oldehoofsterkerkhof moet je zijn om vanaf 16:00 lekker te feesten, onder andere Broederliefde en Boef knallen live door de speakers bij Kingsday-Outdoor. Bespaar jezelf die terugreis in de nacht, blijf lekker slapen bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden!

Amsterdam

Op de dag dat heel Nederland Oranje kleurt, kan je je natuurlijk ook uitstekend vermaken in onze hoofdstad. Ga voor acht uur non-stop muziek op het Waterlooplein tijdens Kings of Orange Outdoor, of doe eens lekker gek op het Westerdokplein met Beets & Thalia. De beste manier om naar Amsterdam te reizen, is per trein. Houd wel rekening met drukke, volle coupés. Bekijk te zijner tijd de Oranjedienstregeling op de website van NS.

Delft

Op de dag dat we proosten op de koning, kun je in Delft werkelijk de héle dag terecht. De beste en leukste koopjes scoren? Dan moet je vroeg uit de veren, al vanaf 06:00 uur begint de rommelmarkt in de binnenstad. Een paar uurtjes later, om 10:00 uur barst de vrijmarkt los bij Cultuurlab. In de middag en avond heb je de keuze uit een gezellige kermis, concert op het Doelenplein of live muziek op de Oude Delft en Markt! Oh en een geslaagde Koningsdag  begint natuurlijk met een fantastische Koningsnacht! Kom je bij WestCord Hotel Delft slapen van 26 op 27 april? Krijg je een ticket voor Oranjekoorts Festival helemaal gratis!

Rotterdam

Natuurlijk ook in de Maasstad is het uitkiezen uit leukste vrijmarkten en beste feesten. Wat dacht je van live en elektronische muziek in het bos! Met zes podia en een hooggewaardeerde line-up een van de grootste koningsdagfestivals van Rotterdam, dat is het Kralingse Bos Festival. Zin in een goed feestje op misschien wel een van de meest iconische plekken van Rotterdam? Dan moet je zeker bij Hotel New York zijn, kom lekker dansen op het terras met de leukste DJ’s!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst