Somnox populaire bed partner in Delft

Slaaprobot is populair

Tekst gaat onder afbeelding verder Somnox populaire bed partner in Delft

Sinds november vorig jaar is het een graag geziene vaste gast bij WestCord Hotel Delft, echter trouw aan zijn bed partner is hij niet: Somnox slaapt met iedereen. Het hotel had de primeur met knuffelrobot Somnox, die ervoor zorgt dat je sneller in slaap valt, dieper slaapt en een betere nachtrust ervaart. Somnox doet dit door te meten of je wakker bent of slaapt. Indien je wakker bent prikkelt Somnox de zintuigen om je in slaap te laten vallen. Zo kan Somnox daadwerklijk ‘ademhalen’, onderzoek wijst uit dat het voelen van een ademhaling invloed heeft op je eigen ademhaling. Daarmee kan de robot je naar een meditatief ritme van ademhaling brengen en val je zonder dat je het door hebt in slaap.

Lees ook:

Deel de lakens met een robot!

Deel de lakens met een robot!

Voor WestCord Hotels is een goede nachtrust van onze hotelgasten het belangrijkste doel. Daarin gaan we zo ver dat we nu zelfs hoogwaardige …

Vaste gast

Inmiddels is de slaaprobot vaste gast bij Hotel Delft, bij de receptie is er geregeld vraag naar het bijzondere nachtelijk gezelschap: ,,Bijna elke week is de Somnox wel eens gereserveerd, we hebben zelfs een gast gehad die speciaal kwam voor de slaaprobot!” De Somnox slaaprobot komt uit Delft en de bedenkers financierden de daadwerkelijke realisatie van het product met crowdfunding. Via ‘Kickstarter’ kregen ze het voor elkaar, de slaaprobot is vandaag de dag echt te koop! Om eens te testen of ook jij beter slaapt met de Somnox: blijf eens slapen bij Hotel Delft! ,,De reacties zijn best wisselend, de ene gast moet enorm wennen aan de kunstmatige ademhaling en de ander is slaapt heerlijk met de robot. Het doel van de robot is dat je ademhaling zich aanpast aan het apparaat, toch gaat dat niet voor iedereen even makkelijk. ”

Zelf testen? Vul het formulier in! Meer info? Somnox vertelt je alles!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst