Indruk maken deze Valentijn?

Van Rotterdam tot Leeuwarden...

Tekst gaat onder afbeelding verder Indruk maken deze Valentijn?

Op de meest romantische dag van het jaar mag er best eens goed worden uitgepakt, toch? Wij helpen je alvast een beetje op weg, met vier tips die gegarandeerd in de smaak vallen bij jouw Valentijn, beloofd!

ss Rotterdam: cruisegevoel met een romantisch randje

Kun jij je de reactie van je Valentijn al inbeelden als je hem of haar meeneemt naar een echt cruiseschip? Dat jullie niet echt gaan varen is natuurlijk maar bijzaak, want genieten gaan jullie sowieso. Op het ss Rotterdam wordt je heerlijk in de watten gelegd, beide restaurants op het prestigieuze stoomschip hebben een onweerstaanbaar menu voorbereid. Ga jij voor het hippe Lido Grill, of stijlvolle Clubroom?

Reserveer direct!

Restaurant élevé Leeuwarden: hoogstandje in het hart van Leeuwarden

In Leeuwarden weten ze precies hoe ze jullie een fantastische avond kunnen bezorgen. In het met een Michelinster bekroonde restaurant élevé beleef je een culinair feest, tel daarbij een prachtig uitzicht over de Friese hoofdstad op en jullie avond kan niet meer stuk!

Reserveer direct!

Lees ook:

élevé nóg lekkerder!

élevé nóg lekkerder!

Uitkijkend over de Friese hoofdstad, kun je je bij élevé uitermate goed in de watten laten leggen op culinair gebied. In dit restaurant, bekroond …

NY Basement, Rotterdam: Valentijn in stijl

Daal de trap af in het legendarische Hotel New York in Rotterdam en je bent verkocht voor je het weet: Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen: dat is NY Basement.  Verras je Valentijn met het NY Basement Valentine Menu van 5 gerechtjes en sluit af met een heerlijke cocktail!

Reserveer direct!

Fashion Hotel Amsterdam: Passion at Fashion

Onze hoofdstad is natuurlijk al romantisch van zichzelf, maar jij kunt daar nog een flinke schep bovenop doen! Neem je Valentijn mee naar het Fashion Hotel voor een heerlijke avond en blijf lekker slapen. Begin met een welkomstcocktail in de SKYY bar en laat je vervolgens verrassen door alles wat het team uit de kast trekt!

Reserveer direct!

Lees ook:

Amsterdam gooit hoge culinaire ogen

Amsterdam gooit hoge culinaire ogen

Waar onze mooie hoofdstad eerder niet zo goed uit de verf kwam als het gaat meest gastvrije steden ter wereld, is er op culinair niveau wel …

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst