Het ‘groenste’ hotel van Nederland is open!

Hotel Jakarta Amsterdam

Tekst gaat onder afbeelding verder Het ‘groenste’ hotel van Nederland is open!

Ruim twee jaar is er hard gewerkt op het Java Eiland in Amsterdam, en nu is het moment daar: Hotel Jakarta Amsterdam heeft te deuren geopend! We laten je graag kennis maken met dit unieke hotel waarin oosterse invloeden hand in hand gaan met een toplocatie in onze hoofdstad: ‘Two Worlds Connected’ is hetgeen dat centraal staat. Hotel Jakarta is ook nog eens heel erg groen, niet alleen omdat het pand energieneutraal gebouwd is, maar ook vanwege de waanzinnige subtropische tuin midden in het hotel!

Proef de sfeer…

Op de begane grond bevindt zich Café Jakarta met een capaciteit van 200 gasten binnen en 156 gasten op het terras (gelegen op het zonnige zuiden!). Laat onze chefs je verrassen met de traditionele Indonesische gerechten, fusion gerechten of de ruime keuze van verse vis en zeevruchten van onze seafood bar.

Café Jakarta is een beleving!

Met breed uitzicht over het IJ en over de botanische binnentuin, is Café Jakarta een beleving! Liever cocktails drinken met verrassende Aziatische hapjes en een geweldig uitzicht over Amsterdam? Dit kan bij Skybar Malabar op de 8e etage! Versgebakken broodjes en heerlijke koffie haal je bij Bakkerij Westers.

Slapen in stijl

De boutique style kamers hebben een intieme, warme uitstraling van hout, gecombineerd met fantastische oosterse invloeden.  Echt uitpakken? De luxe en ruime suites liggen in de punt van Hotel Jakarta en hebben een 180 graden uitzicht over het IJ, het centrum van Amsterdam en Amsterdam-Noord.

Wil je meer weten over het hotel of direct een kamer boeken? Bezoek de website!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst