Valerie van Wad tot stad #11: Hartje Amsterdam

City Centre Hotel Amsterdam

Tekst gaat onder afbeelding verder Valerie van Wad tot stad #11: Hartje Amsterdam

Slapen in hartje Amsterdam? WestCord City Centre Hotel Amsterdam is zonder twijfel the place to be! Onze vlogger Valerie nam de proef op de som en verveelde zich geen moment tijdens haar citytrip: Schommelen op grote hoogte bij A’DAM Lookout, bezoekje aan het Amsterdam Museum & cruisen door de grachten tijdens Amsterdam Light Festival! Nieuwsgierig? Bekijk snel de nieuwe vlog!

Zelf Amsterdam Light Festival bezoeken? Dat kan nog t/m 20 januari! Bekijk het speciale arrangement inclusief ticket bij de Amsterdamse WestCord Hotels!

Zoooo daar ben ik weer! Leuk dat jullie weer kijken naar weer een nieuwe aflevering van ´Valerie van wad tot stad´ Dit keer neem ik jullie mee naar het leuke Amsterdam. En er is eigenlijk geen betere locatie om te slapen, dan WestCord City Centre Hotel. Dit hotel bevindt zich middenin het centrum op nog geen 3 minuten lopen van de Dam. Tegenover het hotel is een parkeergarage waar je makkelijk je auto kunt parkeren. Eenmaal aangekomen werden we ontvangen door Manon die overigens ontzettend vriendelijk en behulpzaam was! De kamer had een leuk uitzicht op het centrum en het politiebureau (ook fijn, dat stukje veiligheid). In deze vlog zijn we naar de Amsterdam Lookout geweest en dat was echt ontzettend leuk. Misschien zegt het je nu nog niks, maar als ik zeg grote rode schommel in Amsterdam weet je vast wel wat ik bedoel. Ook zijn we de grachten in gegaan met een boot en hebben we het Amsterdam Light Festival meegemaakt. De gehele stad staat in het teken van lichtjes en versieringen. De volgende dag zijn wij naar het Amsterdam Museum gegaan en ik vond dit dus echt onwijs leuk! Eigenlijk verklap ik al veel te veel in deze blog, dus ik zou zeggen ga lekker kijken en laat vooral in de comments weten wat jullie er van vonden!
Liefs
Valerie @valeriejosie

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst