Leeuwarden op z’n kop!

Fries Straat Festival

Tekst gaat onder afbeelding verder Leeuwarden op z’n kop!

Er is elke dag wel wat te beleven in Culturele Hoofdstad van Europa, Leeuwarden! Dit weekend mag je zeker het Fries Straat Festival niet missen. Dit jaarlijkse evenement zet ieder jaar het laatste weekend van mei de Leeuwarder binnenstad op z’n kop. Het is een weekend vol prachtig straattheater en fijne muziek. Laat je ontroeren door prachtige straattheatervoorstellingen, loop tegen theatrale steltenacts aan of geniet van swingende melodieën. Het Fries StraatFestival is hét weekend cultureel genieten in Leeuwarden. Een paar tips:

Onderwater producties – Bon Voyage!

Word je soms ook knettergek van alle WhatsApp berichten en wil je je laptop uit het raam gooien? Deze personen wel. Ze hebben huis en haard achter zich gelaten, leven retro en zijn op weg naar Frankrijk. Maar of ze daar nou gelukkiger van worden? Bon Voyage! is de ultieme digitale detox in het Frankrijk van de jaren zestig met chansons, theater en film noir beelden.

Meer informatie Bon Voyage

La Fabrique Royale – Zéro Degré

Deze freerunners horen tot de internationale top. Ze freerunnen op daken, trotseren de zwaartekracht en vliegen letterlijk van dak naar dak met een indrukwekkende precisie. Ze spelen met de ruimte die ze hebben, op daken en aan gevels. Bijzonder spectaculair!

Meer informatie Zéro Degré

Mr. Wallace

Voetjes van de vloer en dansen maar. Deze zevenkoppige ska en reggae band is energiek, authentiek en weet als geen ander het publiek op te zwepen, mee te nemen en uitbundig achter te laten. Dit wordt Feest met een hoofdletter F.

Meer informatie Mr. Wallace

Meer informatie, locaties en tijden van alle acts en activiteiten? Bekijk het volledige programma op de website van het Fries Straat Festival!

Bron / meer informatie: Fries Straat Festival

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst