IJspret!

Tekst gaat onder afbeelding verder IJspret!

Het is bijna zover!
Alle meteorologen van Nederland vertellen het met ontzettend veel enthousiasme, de winterliefhebbers staan al te springen en de schaatsliefhebbers kunnen niet wachten om schaatsend naar hun werk te gaan! Het begint te vriezen, wat betekent dat we kunnen schaatsen op natuurijs! Het blijft Nederland, dus het weer kan zo weer omslaan. Maar niet getreurd. Mocht de infrastructuur in Amsterdam niet vriezen, hebben wij altijd nog de Jaap Eden ijsbaan op de Radioweg.

Al denken de Amerikanen dat wij allemaal zo goed zijn in schaatsen, niet iedereen is zo’n natuurtalent. Voordat je een stap op het natuurijs zet, is het wellicht een idee om eerst wat lessen te nemen op de Jaap Eden ijsbaan. Groot en klein komt hier om de nieuwe Sven Kramer of Ireen Wüst te worden.
Toch niet zo’n schaatsliefhebber? Bij Café JAAP ontvangen ze je met open armen met een glas warme chocomel, terwijl je gaan genieten van de langskomende schaatsers.

Voor meer informatie over openingstijden en lessen kan je kijken op Jaap Eden Baan

Toch liever wachten op het natuurijs?
Het KNMI voorspelt dat de aankomende nachten steeds meer gaat vriezen. Het wordt donderdag zelfs -10! Overdag kantelt de tempratuur net boven 0, maar dat mag de ijspret niet bederven! We houden onze schaatsen gekruist en blijven hopen op natuurijs.

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst