High Wine Christmas Edition

NY Basement verrast je

Tekst gaat onder afbeelding verder High Wine Christmas Edition

De feestelijke maand december is al in volle gang. Het is de ideale maand om samen met je vrienden en familie leuke uitjes te organiseren. In NY Basement worden daarom in december extra High Wine middagen georganiseerd. Laat je verrassen door de keukenbrigade van chef-kok Edward de Ridder. De High Wine wordt samengesteld door maîtres Sabrina Mans en William Bekker. Zij hebben weer mooie wijnen uitgekozen die passen bij de culinaire creaties.

Het programma van de High Wine in december is als volgt:

17/12 High Wine met The Big Swingers (=vol)

The Big Swingers is opgericht naar het idee van multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden. De bandleden hebben eerder gespeeld in acts zoals; Crazy Pianos, De Coronas en Kane.

23/12 High Wine met het Pistachtrio (14.00 -17.30 uur)

Het Pistachtrio reist met je terug naar de gouden eeuw van de jazz – the swinging thirties. Zangeres Laura Vanden Heede zal worden begeleidt door jazzvirtuozen: contrabassist Jurriaan de Kok, saxofonist Loek van den Berg en gastpianist Jetse de Jong. En natuurlijk ontbreekt de kerst niet deze middag.

24/12 High Wine met The Busquitos (13.00 – 16.30 uur)

Een jazzquartet met wel heel veel energie. De 4 muzikanten (Jelle, Daniel, Thomas en Ronald) nemen u mee op pad langs vele musical genres maar bewandelen ook zeker de paden daarbuiten.

25/12 Kerst High Wine (13.00 – 16.00 uur)

Wil je de kerstdagen gezellig beginnen? Reserveer vandaag nog een tafel voor onze Kerst High Wine. Gedurende de middag op beide kerstdagen genieten van een goed glas wijn en enkele mooie gerechten in de kerstsfeer van NY Basement.

26/12 Kerst High Wine (13.00 – 16.00 uur)

Wil je de kerstdagen gezellig beginnen? Reserveer vandaag nog een tafel voor onze Kerst High Wine. Gedurende de middag op beide kerstdagen genieten van een goed glas wijn en enkele mooie gerechten in de kerstsfeer van NY Basement.

Agenda 2018

We hebben goed nieuws! Vanaf 2018 organiseert NY Basement ELKE zondagmiddag livemuziek. Onder de naam Live Music Sunday Afternoon wordt er elke week voor livemuziek gezorgd. Natuurlijk verdwijnt de High Wine niet, maar heb je zin in een borrel dan ben je meer dan welkom.

De complete agenda voor 2018!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst