Film premières K3 Love Cruise groot succes

Vanaf woensdag 13 december in alle bioscopen te bewonderen

Tekst gaat onder afbeelding verder Film premières K3 Love Cruise groot succes Foto: Samuel van Leeuwen

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Voor de première van de nieuwe film ‘K3 Love Cruise’ werd afgelopen weekend de roze loper uitgerold in Antwerpen (Kinepolis) en Amsterdam (Theater Tuschinski). ‘K3 Love Cruise’ is alweer de zesde film van K3, maar dit is de eerste film waarin Hanne, Marthe en Klaasje de hoofdrol spelen. De dames van K3 waren uiteraard erg benieuwd naar alle reacties van familie en vrienden. Op de eerste rij zagen zij enkel stralende gezichten dus zijn zelf erg blij met het resultaat.

In ‘K3 Love Cruise’ trakteert de knappe kapitein Bas de zangeressen op een cruise waar ze op het eindbal een spetterend optreden moeten geven. Maar de rustige trip verandert plots in een spannende reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen zich ontpopt tot parel-elf Elvin die met zijn magische sterrenstof de meest waanzinnige betoveringen doet…

De opnames vonden afgelopen zomer plaats aan boord van het ss Rotterdam. Wil jij ook de dames van K3 en het ss Rotterdam zien schitteren? ‘K3 Love Cruise’ is vanaf woensdag 13 december te zien in alle bioscopen. Leuke uittip voor de kerstvakantie!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst