Open recruitment dag Hotel Jakarta

Haal jij die droombaan binnen dit weekend?

Tekst gaat onder afbeelding verder Open recruitment dag Hotel Jakarta

Loop jij al weken vacatures door te spitten? Kom je die perfecte horecabaan maar niet tegen? Je kunt het ook anders aanpakken: aanstaande zondag 21 januari organiseert Hotel Jakarta Amsterdam Amsterdam een open recruitment dag tussen 12.00 en 16.00. Dat betekent dat je jezelf van je beste kant kunt laten zien, met als doel werken bij het groenste hotel van Nederland dat in mei de deuren opent!

Het hotel heeft 200 ruime en unieke boutique style hotelkamers en suites, een subtropische tuin, ontworpen door de Hortus Amsterdam, 245m2 aan vergaderruimte, een wellness met zwembad, een groot restaurant met een terras op de zonkant naast de rivier IJ, een eigen bakkerij met koffiebar en Skybar Malabar met geweldig uitzicht over de rivier IJ en het historisch centrum van Amsterdam. De Kop van het Java eiland in Amsterdam is een historische locatie, vroeger kwamen er duizenden reizigers aan van een reis van Nederlands-Indië.

Dus hup, kom achter die computer vandaan en op naar Amsterdam! Op de website van Hotel Jakarta kun je je alvast oriënteren op de vacatures. Bekijk ook het evenement op de facebookpagina.

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst