Is Danie a Bles(sing) in disguise?

Dani Bles nieuwe eigenaar Amsterdam Fashion Week

Tekst gaat onder afbeelding verder Is Danie a Bles(sing) in disguise?

Enige tijd was het spannend, wie wordt de nieuwe eigenaar van Amsterdam Fashion week? Inmiddels is de kogel door de kerk: Danie Bles, een begrip in de modewereld, zorgt ervoor dat het voortbestaan van het tweejaarlijkse evenement gegarandeerd wordt, zo is te lezen op de website van Amsterdam Fashion Week.

 Telegraaf Media Groep, verkoper van het evenement, blijft als mediapartner betrokken bij Amsterdam Fashion Week. Aan ervaring in de mode is er bij Bles geen gebrek. Zo is ze bekend  als styliste van BN’ers als Renate Verbaan, Chantal Janzen, Leontine Borsato en Sylvie Meis.

De nieuwe eigenaresse heeft grootse plannen met Fashion Week. „Dit is voor mij het juiste moment voor een nieuwe uitdaging. Ik zit nu 20 jaar in het vak en die kennis kan ik hier goed gebruiken. Ik wil anderen laten zien hoe dit event leeft, zowel in de stad als in de rest van het land. Ik heb altijd al een eigen modeplatform willen hebben en droom er al langer van om alleen maar bezig te zijn met het bedenken van creatieve concepten om mensen te inspireren. De handtekening is gezet, dat is stap één. De tweede stap is wat lastiger. Alle ogen zijn nu natuurlijk op mij gericht en dat besef ik zeker.”

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst