Foodfestival in Oosterse sferen

Genieten in de tuin van De Tropen

Tekst gaat onder afbeelding verder Foodfestival in Oosterse sferen

Laat je zintuigen prikkelen en neem een duik in het Verre Oosten, tijdens Umami Park Summer Edition op 25 en 26 augustus. Een uniek foodfestival in binnentuin van De Tropen Amsterdam! Bezoekers kunnen genieten van de pure Oosterse smaken van dertig foodtrucks met specialiteiten uit steden als Tokio, Seoul, Kuala Lumpur, Hongkong, Jakarta en Delhi.

Ook het culturele programma van Umami Park laat niks te wensen over, en staat vol optredens, workshops en kinderactiviteiten. Ga voor een traditionele Thaise massage of laat je lichaam versieren met Japanse bodypaint.

Duurzame drankjes

Naast de leukste foodtrucks kom je ook deelnemers van het SDG House tegen in de meest zomerse binnentuin van Amsterdam. Deze bedrijven gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, werken aan het realiseren van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGs) van de Verenigde Naties. In diezelfde lijn wordt een deel van de bar opbrengst tijdens Umami Park gedoneerd aan het KIT Scholarship Fund. Per glas – of dat nou een biertje, een cocktail of een wijntje is – betaal je bij de bar eenmalig €1 extra. Het glas mag je na afloop meenemen. Met jouw drankje draag je zo bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg in landen waar dat keihard nodig is!

25 & 26 augustus dus > Umami Park Summer Edition, in de binnentuin van het Tropenmuseum. Vrije entree!

Cultuur snuiven in het Tropenmuseum

Na het Umami Foodfestival is een bezoek aan het tropenmuseum, gelegen naast De Tropen Amsterdam, meer dan de moeite waard! Een museum over mensen, gevestigd in een van de mooiste originele museumgebouwen van Nederland. Van Afrika tot West- en Zuidoost-Azië, van Nieuw-Guinea tot Latijns-Amerika en van een verhalenreis tot een muziekreis – in Tropenmuseum Amsterdam ontdek je dat we allemaal hetzelfde zijn: mens. Een unieke collectie van topstukken uit het tropenmuseum bewonder je op dit moment ook in Hotel Jakarta Amsterdam!

Lees ook:

Tropenmuseum

Tropenmuseum

Tropenmuseum is een museum over mensen, gevestigd in een van de mooiste museumgebouwen van Nederland. Van Afrika tot West- en Zuidoost-Azië, van …

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst