DJ’s traditiegetrouw achter slot en grendel

Serious Request 2017!

Tekst gaat onder afbeelding verder DJ’s traditiegetrouw achter slot en grendel Foto: 3FM Serious Request

Met nog een week voor kerst was het traditiegetrouw weer tijd voor het Glazen Huis van Serious Request. Maandagavond lieten zich een drietal dj’s van 3FM zich opsluiten voor het goede doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis, ditmaal doen ze dat in Apeldoorn. Dj Domien Verschuuren gaat alweer voor de vierde keer het Glazen Huis in. Hij krijgt gezelschap van Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn, die beide hun eerste keer in het huis beleven. Ze blijven tot kerstavond op het Marktplein en draaien 24 uur per dag verzoeknummers zonder dat ze daarbij eten. Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie, sloot maandagavond 20.00 uur de deur van het Glazen Huis.

Ook dit jaar weer zijn er door het hele land alweer tal van acties bedacht en opgezet om het eindbedrag zo hoog mogelijk te laten uitkomen. Met de totale opbrengst zal het Rode Kruis dit maal families herenigen die zijn verscheurd door oorlog of een ramp.

De zesjarige Tijn was vorig jaar het symbool van Serious Request en stal miljoenen harten in Nederland, door met zijn actie Lak door Tijn geld op te halen. Het doodzieke mannetje haalde ruim 1.1 miljoen euro op, en stierf afgelopen zomer. Zijn ouders lakken ook dit jaar tijdens Serious Request nagels om geld in te zamelen voor het goede doel. Op die manier willen ze de herinnering aan Tijn levend houden.

Kijk op de website van 3FM om Serious Request te steunen, en kijk live mee in Apeldoorn op de webcam!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst