Delft steekt de lichtjes aan!

Jaarlijkse lichtjesavond

Tekst gaat onder afbeelding verder Delft steekt de lichtjes aan!

Ben jij al in de kerststemming? Nog niet helemaal? Dan moet je zeker naar Delft vanavond: lichtjesavond betovert je gegarandeerd! Natuurlijk ook meer dan de moeite waard voor iedereen die al helemaal in de stemming zit, met het overvolle programma is er voor ieder wat wils.

Onder andere op de markt in Delft staat er een hoop te gebeuren, begin je avond goed met warme chocolademelk, of ga jij voor glühwein? Bij de gigantische bar op de hoek van de straat ben je op het juiste adres. Als voorproefje op het moment suprême, is er om 17.30 uur alvast een lichtjesavond junior. Speciaal voor alle kinderen worden de lichtjes in de kerstboom aangestoken en mogen ze ook hun eigen lichtje aansteken. Daarna is er een optocht naar het Winterverwonderland op het Agathaplein of Doelenplein.

19.00 uur is het dan zover, de lichtjes in de grote kerstboom gaan aan! Wil je een leuk uitzicht op de boom? Zorg dan dat je er op tijd bent. Dat is trouwens geen straf, want er zijn verschillende koren, muziekensembles en bandjes die zorgen voor een gezellige kerstsfeer.

Ook in de rest van de binnenstad staat het bol van activiteiten, In de Buurt – Delft heeft alles alvast voor je op een rijtje gezet!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst