Valerie van Wad tot stad, vlog 2!

In the spotlights: Hotel Delft

Tekst gaat onder afbeelding verder Valerie van Wad tot stad, vlog 2!

Valerie van Wad tot stad, aflevering 2: Op naar Delft!

Onze enige echte WestCord vlogger Valerie bezoekt in ons jubileumjaar álle hotels! Uiteraard doet zij uitgebreid videoverslag, van kamer tot de leukste activiteiten in de buurt. In deze week dus Hotel Delft!

WestCord Hotel Delft (4-sterren) ligt aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag naast IKEA. Geniet van de stad Delft, Delfts Blauw, Oranje, Vermeer en wandel langs historische attracties of maak een rondvaart door de grachten!

Benieuwd hoe Valerie haar verblijf heeft ervaren? Lees hier haar blog, en bekijk natuurlijk de 2e aflevering van Valerie van Wad tot stad!

Mijn verjaardagsweekend  in Delft

Allereerst wil ik even zeggen, dat ik het heel leuk vind dat de eerste aflevering zo goed is ontvangen door jullie! Ik hoop dat jullie deze aflevering ook weer met plezier gaan kijken. In de tweede aflevering ben ik naar Delft gegaan, deze keer ietsjes dichterbij. Zelf was ik al een paar keer naar Delft geweest, maar nooit als toerist.
Uiteraard was WestCord hotel Delft mij al eens opgevallen, omdat deze naast de IKEA zit. Eenmaal binnen is het zo anders dan de buitenkant. Heel erg modern en vooral het terras en de lobby zien er onwijs goed uit! We kregen ook een hele grote studio met een mooie badkamer en wat ik erg leuk vond is dat er een geluidssysteem op de kamer zat waar je je telefoon aan kon koppelen HOE LEUK! Daarnaast hebben we lekker gegeten in het Gullmander Restaurant van WestCord Hotel Delft. De volgende morgen zagen we dat het personeel echt haar best had gedaan om mij in het zonnetje te zetten op mijn verjaardag, want in de ochtend stond er een hele versierde tafel klaar bij het ontbijt met ballonnen, slinger en een kaart echt onwijs lief. Daarna kregen we een cocktail (alcohol vrij, het was nog een beetje vroeg) en hebben we een hele dag gespendeerd in Delft en onwijs leuke activiteiten gedaan.

We hadden het weer mee en kortom het was een geslaagde verjaardag.
Ik zou zeggen veel kijk plezier!

Veel liefs, 

Valerie
@valeriejosie

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst