Valerie van Wad tot stad, aflevering 5: Ameland!

Lekker uitwaaien op deze Waddendiamant

Tekst gaat onder afbeelding verder Valerie van Wad tot stad, aflevering 5: Ameland!

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Valerie van Wad tot stad’, waarin we onze Vlogger Valerie in ons jubileumjaar op pad sturen naar alle WestCord Hotels. Prachtige uitgestrekte natuur, historische dorpjes en de rood witte vuurtoren die waakt over het eiland: Ameland staat in de spotlights deze vlog. Bekijk hieronder snel de belevenissen van Valerie in en rondom WestCord Hotel Noordsee, en lees ook haar blog over deze trip!

”Alweer het tweede eiland wat ik bezoek in Nederland en hoe mooi is Ameland WAUW! Eenmaal bij veerdam in Holwerd aan te zijn gekomen na een lange auto reis stond er een privé watertaxi voor ons klaar van Veldman Watertaxi. Zo konden we binnen 15 minuten naar Ameland i.p.v. 50 minuten met de reguliere boot, dus zeker een aanrader. Eenmaal op het eiland aangekomen, voelde ik precies dezelfde vibe als op Vlieland heel fijn om even aan helemaal niks te denken. De eilanden doen wat met je, geloof me! We hebben gedurende ons tripje e-bikes van fietsverhuur Kiewiet gehuurd en ik was zo blij met deze e-bikes, veel mensen denken dat dit alleen voor oudere is maar het is juist leuk om Ameland te verkennen op de e-bikes (zeker als je wind tegen hebt). We verbleven in WestCord Hotel Noordsee en kregen hier een relaxte kamer met een groot balkon. Het hotel heeft ook een leuk restaurant met een onwijs goede kok die ook nog eens verkozen is tot beste chef-kok van Ameland! We hebben verschillende activiteiten gedaan zoals: Oesters steken tijdens wad lopen samen met Harmen die ons veel heeft verteld over Ameland, vers ijs eten bij de kaasboerderij, het Amelandse strand verkennen, de vuurtoren beklimmen en de rest dat moeten jullie maar ontdekken in de onderstaande vlog. Veel kijk plezier!”

Groetjes, 
Valerie

Over WestCord Hotel Noordsee

Hotel Noordsee (4-sterren) op Ameland ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand ligt het Noordzeestrand. Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers en familieappartementen (met kookgelegenheid). Elke avond kun je terecht in Restaurant Noordsee voor een culinair diner of een drankje aan de bar. Je kunt roomservice bestellen in je kamer. Kom tot rust in de sauna of het Turks stoombad of neem een duik in het overdekte zwembad. Kinderen kunnen ongestoord spelen in de veilige omgeving van het hotel.

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst