Van Guus tot Diggy Dex: De Uitmarkt barst los!

Vrije entree!

Tekst gaat onder afbeelding verder Van Guus tot Diggy Dex: De Uitmarkt barst los!

Startsein culturele seizoen

27 podia, 389 optredens variërend van Guus Meeuwis tot opera: vrijdag start De Uitmarkt in Amsterdam! Hét startsein van het Nederlandse culturele seizoen. De 41ste editie wordt opnieuw gevierd rond het Oosterdok en op het Marineterrein Amsterdam tot 26 augustus. Niet alleen de podiumkunsten worden in de spotlight gezet. Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van literatuur, film, museale kunst en nieuwe media is hier te ervaren.

Met een half miljoen bezoekers en 2000 artiesten is de Uitmarkt uitgegroeid tot het grootste culturele festival van Nederland. En niet onbelangrijk: vrije entree!

Voor ieder wat wils

De meest uiteenlopende artiesten maken hun opwachting voor het grote publiek tijdens De Uitmarkt, zo schittert niemand minder dan Guus Meeuwis vrijdagavond op het hoofdpodium. Later op deze avond is het swingen met Diggy Dex, of natuurlijk één van de andere muzikanten. Naast de vele optredens is er ook een boekenmarkt, een uitgebreide informatiemarkt en vermaken kinderen zich bij Uitmarkt Junior. Traditiegetrouw wordt de Uitmarkt afgesloten met de spetterende Musical Sing-a-Long! Omdat alle artiesten en organisaties vrijwillig deelnemen aan de Uitmarkt is het gelukkig nog altijd gratis te bezoeken.

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst