IJsvrij Park Festival: Eén van de mooiste schaatsbanen in Europa volgens Lonely Planet

Bind je schaatsen onder en laat je betoveren!

Tekst gaat onder afbeelding verder IJsvrij Park Festival: Eén van de mooiste schaatsbanen in Europa volgens Lonely Planet

De Lonely Planet heeft de schaatsbaan in Het Park bij de Euromast in Rotterdam uitgeroepen tot één van de favoriete schaatsbanen van Europa. Daar kun je als Rotterdammer, maar ook als toerist natuurlijk super trots op zijn. Vanaf a.s. vrijdag 8 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 kun je dagelijks naar hartenlust rondjes schaatsen op deze mooie schaatsbaan. Daarnaast kun je in het weekend ook genieten van een cultureel programma op het Winterterras. Kom gezellig schaatsen met de hele familie, een groep vrienden of collega’s en geniet van de sfeer van dit winters tafereel.

Als partner van IJsvrij Park Festival kun je bij de hotelreceptie van het ss Rotterdam toegangstickets kopen. Om de beleving helemaal compleet te maken, ben je met een watertaxi dan in een mum van tijd naar de overkant gevaren en kun je genieten van de warmte en gezelligheid waar IJsvrij Park Festival voor zorgt! Initiatiefnemers Parqiet en Bureau Vermaeck willen met de schaatsbaan een plek creëren waar bewoners en bezoekers van Rotterdam elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen setting en kunnen genieten van de natuur, heerlijk eten, drinken en elkaar, juist in de winter!

Bezoek de schaatsbaan van zondag t/m woensdag tussen 12:00 – 19:00 uur of donderdag t/m zaterdag tussen 12:00 – 21:00 uur.

Meer informatie? IJsvrij Park Festival

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst