Hortus by light nu te bezoeken!

Winteravonden in Amsterdam

Tekst gaat onder afbeelding verder Hortus by light nu te bezoeken!

De Hortus Amsterdam is deze winter extra lang open tijdens de unieke ‘Hortus by Light’ avonden.

Van 21 december t/m 7 januari 2018 kunt u genieten van een sfeervol verlichte tuin, het winterterras met kampvuur en glühwein. Tijdens de avonden is de Hortus toegankelijk tegen een gereduceerd entreetarief van €5,- (of gratis met de vriendenkaart en voor kinderen t/m 4 jaar).
Voor een bezoek aan de tuin tijdens Hortus by Light kunt u een kaartje kopen bij de hoofdingang. U hoeft hier voor niet te reserveren.

De Hortus by Light avond openstellingen zijn op:
22, 23 en 24 december,
27, 28, 29 en 30 december,
4, 5, 6 en 7 januari 2018.
De Hortus is op deze avonden open van 17:00 tot 22.00 uur.

Voor bezoekers die de nachtelijke tuin nog beter willen leren kennen, start er iedere avond om 18.00 uur een rondleiding waarin een gids laat zien hoe planten en dieren reageren op de nacht.
Deelname hiervoor is €2,50 extra. Reserveren voor een rondleiding kan op communicatie@dehortus.nl of 020 7025 408. De rondleidingen zijn voor de hele periode volgeboekt.

Mochten er nog plekjes vrijkomen voor de rondleiding, wordt dit gecommuniceerd op de Facebookpagina van Hortus Amsterdam

Lees ook:

Laat je betoveren door De Hortus

Laat je betoveren door De Hortus

Hortus Botanicus is natuurlijk altijd meer dan de moeite waard om te bezoeken, als één van de oudste botanische tuinen van Europa in hartje …

Klik hier voor meer informatie over de Hortus

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst