Hapje hier, dansje daar: CuliNESSE

Vanaf donderdag 3 dagen eten, drinken en muziek in Rotterdam

Tekst gaat onder afbeelding verder Hapje hier, dansje daar: CuliNESSE

Culinaire hoogstandjes van gerenommeerde restaurants uit de regio, samen met spetterende optredens van bekende artiesten: vanaf 23 augustus staat het strand aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam drie dagen in het teken van CuliNESSE. Online zijn de kaarden volledig uitverkocht, de allerlaatste tickets haal je bij Shoeby Nieuwerkerk in winkelcentrum De Reigerhof.

Smaakmakers

Op dit festival is er aan smaakmakers geen gebrek; het is zelfs lastig kiezen uit de lekkerste gerechtjes bij meer dan tien foodstands. Proef de echte authentieke Chinese keuken bij Asian Glories of ga voor Paella en Tapas bij De Hemel op Aarde. Natuurlijk mag je de stand van Hotel New York, oftewel de huiskamer van Rotterdam, niet overslaan. Verwacht op het festival de all-time favorites uit het restaurant, zoals de (beroemde) garnalenkroketjes.

Klinkt als muziek in de oren…

Ook op het gebied muziek is er werkelijk voor ieder wat wils, alle drie dagen staat er een flinke line-up klaar om CuliNESSE op z’n kop te zetten. Zo hoor je donderdag bijvoorbeeld Denny Vera en BLØF, vrijdag Kensington en zaterdag Golden Earring en Candy Dulfer!

Meer informatie? Bekijk de website van CuliNESSE!

Foto’s Evert Buitendijk / CuliNESSE

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst