Met Pa op pad in Rotterdam

Wees er snel bij!

Tekst gaat onder afbeelding verder Met Pa op pad in Rotterdam

17 juni… Begint er al wat te dagen bij die datum? Vaderdag natuurlijk! Elk jaar weer iets origineels bedenken, het is nog een hele klus. Maar, we hebben de gouden tip voor jou en je vader: ga ‘Met je Pa op Pad’ in Rotterdam! Wees er snel bij, de inschrijving sluit woensdag…

Met je Pa op Pad

Neem je pa mee op pad en beleef Rotterdam op z’n Rotterdams. Speciaal voor Vaderdag organiseert Hotel New York samen met Marc Organiseert! een leuke wandeling voor jou en je pa. Tijdens deze wandeling geniet je van alles wat Rotterdam zo mooi maakt.

Programma

Het programma start om 13.30 uur aan de bar van Hotel New York met een drankje naar keuze. Hierna vertrekt de groep om 14.00 uur richting de iconen van de stad; De Markthal, het Centraal Station, het Stadhuis en krijg je de Coolsingel van de toekomst te zien. Maar er is nog meer! De gehele route wordt niet alleen wandelend aangedaan. Een tour door Rotterdam is niet compleet zonder een ritje in de  supersnelle watertaxi over de Nieuwe Maas!

Tijdens de tour worden jij en je pa op enthousiaste wijze geïnformeerd over de mooie stad Rotterdam en haar geschiedenis. Rond 17.00 uur komt de groep weer terug bij Hotel New York.

Arrangement

Het “Met je Pa op Pad”-arrangement kost € 30,- per persoon en staat garant voor een fantastische dag met alles erop en eraan. Vergaap je aan de hotspots van Rotterdam terwijl jullie gids er alles over vertelt, maak een supersnelle overtocht met de watertaxi, geniet van een glaasje Rotterdamse Port en unieke stroopwafel en dat is nog niet alles! Als aandenken ontvang je een digitale foto van jou en je pa. Verzeker je snel van dit originele Vaderdagcadeau, woensdag 13 juni sluit de inschrijving!

Boek direct!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst