Den Haag mag knallen tijdens Nationale Aftelmoment

Hofstad neemt stokje over van Amsterdam

Tekst gaat onder afbeelding verder Den Haag mag knallen tijdens Nationale Aftelmoment

Hij is aangebroken, de allerlaatste dag van 2017! Staat de champagne koud? Oliebollen gebakken? Vuurwerk gehaald?

Aftelmoment

Traditiegetrouw tikt op televisie de laatste minuut van het jaar weg, gevolgd door spectaculair vuurwerk. Afgelopen jaren was Amsterdam het decor van dit aftelmoment, dit jaar neemt Den Haag het stokje over. Rond het Binnenhof en de Hofvijver staat een spectaculaire licht- en vuurwerkshow op het programma.

Burgemeester Pauline Krikke is blij dat het evenement nu in Den Haag is, zegt ze tegen Het Parool : “Ik kijk er zeer naar uit om daar met de duizenden aanwezige Hagenaars en de miljoenen Nederlanders die via de televisie meekijken het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. En natuurlijk om daarbij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar te wensen.”

Nieuwjaarsduik

Het nieuwe jaar goed beginnen willen we allemaal, maar hoe? Met een frisse duik natuurlijk! Ook dit jaar organiseert Nederlands bekendste worstenmaker weer de Unox Nieuwjaarsduik, van Ameland tot tot Maastricht wordt er door honderden deelnemers tegelijk het frisse water ingedoken. Durf jij? Meld je snel aan voor een duik bij jou in de buurt!

Bron: Het Parool

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst