Ja, ik wil ook!

De mooiste plekken voor het ja-woord

Tekst gaat onder afbeelding verder Ja, ik wil ook!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, de Britse prins Harry en Meghan Markle zijn getrouwd! In de St. George’s Chapel van Windsor Castle is het huwelijk van het jaar gesloten tussen de twee. Zij bij jou ook spontaan de trouw kriebels ontstaan? Trouwen in ons eigen land kan ook magisch mooi zijn, wat dacht je van de Waddeneilanden of een unieke plek als Hotel New York in Rotterdam?

Trouwen op de Wadden

Op het strand, in een vuurtoren of letterlijk in het huwelijksbootje stappen; het kan op Vlieland, Terschelling en Ameland. De ongedwongen sfeer, schitterende natuur én locaties maken jullie trouwdag onvergetelijk. De prachtige Wadden-hotels bieden alles voor een fantastisch diner, spetterende feestavond en heerlijk verblijf.

Jullie droomhuwelijk op Vlieland, Terschelling of Ameland

Vlieland

Vlieland heeft de meeste zonuren van Nederland. Prachtige natuur, diverse nostalgische trouwlocaties en een hotel direct aan het Noordzeestrand. Voor de ontvangst en het verblijf van julliezelf én jullie gasten vind je in Strandhotel Seeduyn de ideale locatie, gelegen direct aan zee, met op de achtergrond slechts het geruis van de golven.

Terschelling

Beleef je droomhuwelijk op Terschelling! Het strand is maar liefst 30 kilometer lang, de natuur is er van ongeëvenaarde schoonheid! Hotel Schylge heeft alle faciliteiten om jullie diner, feestavond en overnachting(en) tot een groot succes te maken. En wist je dat Restaurant ‘Op West’ onder leiding van chefkok Arne Vos, tot de beste van het eiland behoort?

Ameland

Ameland is een unieke trouwlocatie overzee. Eén van de fraaiste trouwlocaties op het eiland is de ‘Oerdhut’, die zich bevindt in eeuwenoud begroeid duingebied en is omringd door hoge duinen en romantische duinvalleien. Hotel Noordsee biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag en een heerlijk verblijf. Het luxe en comfortabele hotel ligt aan de noordkant van het dorp Nes, op de weg naar het strand.

Zeg ‘ja’ op het ss Rotterdam

Jullie trouwdag op het voormalig cruiseschip van de Holland Amerika Lijn, het ss Rotterdam, staat garant voor ongeëvenaard genieten! Gracieus schrijden jullie van de trap in de Grand Ballroom. Op het achterdek snijden jullie de taart aan terwijl de zon romantisch in de Maas zakt. En dan: schoenen uit, drankje in de hand en voetjes van de vloer met al jullie vrienden en familie in de sfeervolle Ambassador Lounge.

Trouwen op het ss Rotterdam staat garant voor ongeëvenaard genieten!

De dag van jullie dromen in Hotel New York

Hotel New York Rotterdam, moeten we meer zeggen? Daar waar de landverhuizers vroeger een nieuwe fase in hun leven startten, kan men tegenwoordig volmondig JA zeggen tegen elkaar! Van ontvangst tot ceremonie en van bubbels tot romantische huwelijksnacht in de adembenemende bruidssuite: bij Hotel New York is werkelijk overal aan gedacht. Geef elkaar het JA-woord in de unieke Balszaal, in de klassieke Reuchlin zaal of op het grasveld aan de maas. Meer lezen over trouwen bij Hotel New York? Lees het verhaal van Arnaud en Emile!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst