Va va voom-outfits

De meest extravagante looks van artiesten? Yes, die zien we vaak tijdens het Met Gala! Ook dit jaar was het weer raak en zagen we de meest prachtige creaties.

Tekst gaat onder afbeelding verder Va va voom-outfits

Tijdens het event in New York City draait het allemaal om de rodeloperlooks. Het Metropolitan Museum of Art kondigde eind vorig jaar het nieuwe thema al aan: ‘Camp: Notes on Fashion’.

Lady Gaga
Lady Gaga steelt de show met deze megagrote, roze jurk. En of dat nog niet genoeg was, kwam ze met nog drie andere outfits de rode loper op. De outfits waren van Brandon Maxwell. Lady Gaga droeg juwelen van Tiffany & Co. Lady Gaga had een heel script in haar hoofd om haar entree zo opvallend mogelijk te maken.

Cardi B
Cardi B wás de red carpet in deze jurk met giga-sleep van Thom Browne. Aan de japon, gemaakt van tule en zijde, zijn zo’n dertigduizend veren bevestigd. Met de hand! Ontwerper Thom Browne maakte bekend dat er tweeduizend – ja, echt – manuren zijn besteed aan de jurk, die door 35 mensen werd gemaakt. De sleep van Cardi’s galajurk was aan beide kanten zo’n drie meter breed, waardoor de rapper de hele trap naar het Metropolitan Museum of Art in beslag nam.

Celine Dion
Hoewel Céline Dion bekende aan E! News dat ze het thema van het Met Gala niet helemaal snapte, krijgt ze het toch voor elkaar om te schitteren op de rode loper. Céline Dion werd de ‘nieuwe Night King’ genoemd in deze Oscar de la Renta-look. De outfit werd geïnspireerd op de Ziegfeld Follies. De look kostte drieduizend arbeidsuren en werd door 52 verschillende mensen gemaakt. En alsof dat nog niet genoeg was, de kroon woog bijna tien kilo!

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst