Geniet van een geweldige avond

Tijdens een spectaculair en culinair diner

Uit eten gaan is leuk, maar als je tijdens een heerlijk diner ook nog eens een kunt genieten van een fantastische show is de avond helemaal compleet.

Tekst gaat onder afbeelding verder Geniet van een geweldige avond

Er zijn behoorlijk wat dinershows bij te wonen in Nederland, maar welke zijn de leukste? Dat weten wij én vertellen we jou. De leukste shows van Nederland vind je hier.

Supperclub – Amsterdam
supperclub is meer dan alleen een restaurant. Het is een plek waar je wordt meegesleept van begin tot eind, een plek waar gelijkgestemden elkaar vinden en aan het eind van de nacht met een verhaal naar huis gaan. supperclub brengt je een avond vol spektakel. Van een vijf gangen verrassingsmenu tot geweldige muziek, opwindende acts en 260-graden visuals. Iedereen speelt een rol, zelfs jij, en vult het witte doek dat de supperclub is in. Bij supperclub hopen ze dat je je mooiste sokken draagt, want wanneer je door de zilveren deur van de oude theaterzaal stapt en op de frisse, witte bedden gaat liggen, trek je je schoenen uit en hoef je geen rekening te houden met etiquette en goede tafelmanieren. Open je geest en laat geweldige optredens, een geweldig vijfgangendiner en in-house dj’s je verrassen.

Het verhaal van Madame Jeanette, waarin Jeanette moet kiezen tussen haar muziek en de liefde, wordt verteld in een unieke combinatie van theater, livemuziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant

Chin Chin Club – Amsterdam
Dansen, zingen en je buik rondeten aan de beste Aziatische gerechten. Het kan allemaal in Chin Chin Club op de Amsterdamse Rozengracht. Voor een rustig diner hoef je hier niet binnen te lopen. Dit is de ideale plek voor een wat later diner, want Chin Chin Club tovert om in een heuse discotheek in de latere uurtjes. Neem een plekje aan de bar, die aan de keuken grenst om zo lekker mee te kijken. Het menu wordt omschreven als ‘confusion Chinese food’. Chinese smaken die opnieuw zijn uitgevonden met een moderne twist en gemixt met andere keukens. Na het eten worden de tafels aan de kant geschoven en dans je er tot diep in de nacht. Ook is er de mogelijkheid om in de kelder een private karaokebooth te huren. Jouw avond is hier dus compleet!

Dinner in Motion – Eindhoven
Uit eten gaan is natuurlijk leuk, maar het lijkt wel allemaal op elkaar. Je gaat aan tafel, krijgt de menukaart en bestelt jouw gerecht. Neemt er een drankje bij en kletst met je gezelschap. Wat als het héél anders kon? Eten in verschillende fantasiewerelden, zonder dat je zelf van tafel gaat. Niet aan een tafeltje voor twee, maar aan een heel lange tafel, uiteraard naast jouw gezelschap. Samen gaan jullie op avontuur en krijgen jullie verrassende gerechten die compleet zijn afgestemd op de scènes van de show. Dinner in Motion is een 360 graden-restaurant. Uit eten terwijl om je heen én op tafel de meest prachtige beelden verschijnen. Aan een lange tafel ga je met 36 gasten op culinaire reis en krijg je een uitgebreid gangendiner geserveerd. Dinner in Motion is zowel voor groepen als met z’n tweeën een perfect avondje uit.

Madame Jeanette – Hilversum
Speciaal voor het culinaire theater is Studio 21 de afgelopen maanden grondig verbouwd tot het intieme restaurant van Madame Jeanette. Met centraal in de zaal de keuken en een hightech decor waarin zowel het podium als video als audio zich in een 360 graden setting rond de gasten bevindt. Het verhaal van Madame Jeanette, waarin Jeanette moet kiezen tussen haar muziek en de liefde, wordt verteld in een unieke combinatie van theater, livemuziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant.

Brooklyn Nights – Aalsmeer
Brooklyn Nights viert de bruisende veelzijdigheid van New York City. De solisten, dansers en het orkest nemen je mee in de geschiedenis en eigenheid van the Big Apple. Alles komt aan bod: de immigrantenstroom, de drooglegging, de wilde jaren ’20, de Napolitaanse misdaadfamilies, de hippe jaren ’70, Spanish Harlem, the Big Melting Pot, China Town en de ghettocultuur. Brooklyn Nights is een betoverende vogelvlucht door en over de meest inspirerende stad aan de Atlantische Oceaan. Onder het genot van een heerlijk viergangendiner geniet je van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

Foto: Supperclub – Amsterdam

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst