Vlieland het schoonste Wadden-strand

Tekst gaat onder afbeelding verder Vlieland het schoonste Wadden-strand

Het is officieel: Vlieland heeft het schoonste stand van de Waddeneilanden.

Op donderdag 5 juli vonden, toevallig ook op Vlieland, de Strandverkiezingen 2018 plaats. Dit was te danken aan aan het Vlielandse Strandpaviljoen `t Badhuys dat vorig jaar de titel ‘Beste Strandpaviljoen van Nederland 2017′ in de wacht sleepte.

Vlieland was daarom dit jaar het decor van de Strandverkiezingen en de plaatselijke VVV greep deze gelegenheid om de deelnemers per fiets kennis te laten maken met mooie Waddeneiland. Tijdens deze fietstocht werden op verschillende buitenlocaties prijzen uitgereikt in de sub-categoriën. Tenslotte vertrok het hele gezelschap naar ’t Badhuys voor de feestelijke uitreiking van de prijzen voor ‘Schoonste Strand’ en ‘Beste Strandpaviljoen’.

De titel ‘Schoonste Strand van Nederland’ ging naar de gemeente Ouddorp en het ‘Beste Strandpaviljoen van Nederland 2018’ werd Thalassa in Zandvoort.

Het is voor de Vlielandse strandondernemers, particuliere initiatiefnemers en ook de zeer actieve badgasten een mooie opsteker dat hun constante inspanningen om het strand schoon te houden en te verduurzamen nu zijn beloond met de titel ‘Schoonste Strand van de Wadden’.

Wij zijn het uiteraard roerend eens met de jury!

Tot snel op Vlieland?

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst