Grootste Amstelkroeg van Nederland viert jubileum!

Tekst gaat onder afbeelding verder De Vrienden van Amstel LIVE! 2018

Op donderdag 18 januari opent de grootste Amstelkroeg van Nederland alweer voor de 20e keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. De Vrienden van Amstel LIVE! heet je tijdens 14 shows op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31 januari en 1 & 2 februari 2018 van harte welkom voor deze jubileumeditie. 

Achter die deuren zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. Maar liefst 24 artiesten zullen schitteren in deze wervelende show vol verrassingen. Het jubileum wordt zoals verwacht groots gevierd met optredens van: André Hazes, Lil’ Kleine, Paul de Leeuw, Rondé, Kraantje Pappie, Nick & Simon, Kensington, BLØF, Nielson, 3JS, DI-RECT, Mr. Probz, Xander de Buisonjé, Guus Meeuwis, Broederliefde, Diggy Dex, VanVelzen, Brainpower, Gers Pardoel, Typhoon, Jacqueline Govaert, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze en Marco Borsato.

Inmiddels is De Vrienden van Amstel LIVE! uitgegroeid tot het grootste indoorevenement van Nederland waarin talloze bijzondere duetten centraal staan en vriendschappen ontstaan. Door 14 shows te organiseren wordt het jubileum met ruim 190.000 muziekliefhebbers gevierd.

ss Rotterdam en De Vrienden van Amstel LIVE!

Van donderdag 18 januari t/m vrijdag 2 februari 2018 staat ook het ss Rotterdam geheel in het teken van De Vrienden van Amstel LIVE! Al enige jaren heeft het ss Rotterdam een goede samenwerking met De Vrienden van Amstel LIVE! en kun je o.a. een speciaal hotelarrangement boeken i.c.m. toegangskaarten, kunt u in één van de restaurants reserveren voor het Vrienden van Amstel menu en kunnen hotelgasten op de donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen na afloop van de show nog het feest voortzetten aan boord tijdens de Afterparty aan boord van het ss Rotterdam.

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst