Een kijkje op de achtergrond

Achter elk WestCord hotel schuilt meer dan alleen een kamer met uitzicht. Met onze bijzondere en unieke locaties is er op de achtergrond altijd wat te beleven. Zo kun je in je hotelkamer niet alleen genieten van de luxe en comfort binnen, maar ook van het prachtige uitzicht buiten. Wat gebeurt er letterlijk op de achtergrond rondom onze hotels?

Tekst gaat onder afbeelding verder Een kijkje op de achtergrond

Strandhotel Seeduyn
Uitzicht op de eerste duinenrij, het uitgestrekte Noordzeestrand en de Noordzee. De duinen zijn continu in beweging en het zand wordt steeds hoger, soms wel meer dan tien meter per jaar! Dit zorgt soms voor uitdagingen, zoals het verplaatsen van strandtenten en het aanleggen van nieuwe wandelpaden door de duinen. Maar het zorgt ook voor een prachtig en dynamisch landschap om van te genieten.


WestCord Hotel Delft
Vanuit de Comfort Deluxe kamers in WestCord Hotel Delft heb je een ongelooflijk uitzicht op de skyline van Rotterdam! In elke kamer vind je een verrekijker waarmee je veel gebouwen kunt zien en identificeren, waaronder de Euromast, het World Trade Center en de Erasmusbrug!


Hotel de Veluwe
Oké, technisch gezien geen achtergrond vanuit de kamer, maar wel vanuit de lucht! Zoals de naam al betaamd bevindt Hotel de Veluwe zich midden in de Veluwe, het grootste actief beheerde natuurgebied in Nederland, met een grote diversiteit aan landschappen, waaronder bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en beken. Allemaal met een paar stappen te bereiken vanuit het hotel.


Hotel Schylge
Het uitzicht vanaf kamer 610 in Hotel Schylge is echt een plaatje. Het wad is constant in beweging en zodra de zee zich terugtrekt krioelt het van de vogels die op zoek zijn naar lekkernijen. ’s Ochtends zie je hier een prachtige zonsopkomst en ’s avonds zie je het zwiepen van het licht van de Brandaris.


WTC Hotel Leeuwarden
Vanuit het WTC Hotel in Leeuwarden kijk je uit op de binnenstad Leeuwarden en haar omgeving. Je ziet bijvoorbeeld de Oldehove, deze toren staat zelfs nog schever dan de wereldberoemde Toren van Pisa. Daarnaast kijk je uit op de uitgestrekte Friese weilanden en het water van de Dokkumer Ee, die door de stad stroomt. Voor een ‘dinner with a view’ schuif je aan in Restaurant élevé op de bovenste verdieping. Vanuit hier zie je, als kers op de taart, bij heldere lucht zélfs de vuurtoren van Ameland!


Hotel New York
De WOW Suite is de grootste nostalgische hotelkamer van Hotel New York in Rotterdam. En vanuit deze kamer heb je een prachtig uitzicht over de Maas en de skyline van de stad. Aan de overkant van de Maas zie je onder andere de Erasmusbrug, De Rotterdam, de Euromast en de Markthal. Daarnaast vaart er van alles over de rivier, van grote vrachtschepen tot kleine bootjes en watertaxi’s. Je kijkt je ogen uit!


City Centre
Dit is het uitzicht van de City View kamer van het City Centre Hotel in Amsterdam en zeg nou zelf, dit is toch bijzonder?! Aan de ene kant kijk je uit over de historische grachtenpanden, de iconische Westertoren en de levendige straten van de Jordaan, en aan de andere kant zie je de Dam, het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk. City Centre doet zijn naam meer dan eer aan.

Fout ontdekt? Laat het ons weten!

Er zijn 0 reacties geplaatst