50 jaar WestCord Hotels, daar drinken we graag een bijzondere cocktail op! Beste Bartender van Nederland, Daryl Lieuw-On, liet zijn creativiteit de vrije loop en bedacht de enige echte WestCord cocktail: “Summer of ’68”.
Wie eens de NY Basement bezocht heeft, de hippe cocktailbar & fine dining restaurant onder Hotel New York, heeft hem misschien wel eens in actie gezien: Daryl Lieuw-On. Dat hij in Rotterdam de show steelt bij het shaken van de lekkerste cocktails, is niet ongezien gebleven. Zijn prestaties zijn bekroond met de titel van beste bartender van Nederland!
Recept details
Ingrediënten
- 30 ml Bobby’s dry gin
- 10ml Campari
- 15ml Cranberry siroop
- Prosecco
- Ijsblokjes
- Garnering: Mint takje en partje grapefruit
Bereiding
- 1
Vul je wijnglas met ijsklontjes, schenk eerst de cranberry siroop en de campari in het glas. Voeg hierna de Bobby’s dry gin toe. Vul als laatste je glas met Prosecco tot ongeveer 2 centimeter onder de rand.
Garneer je glas met een mint topje, grapefruit en een rietje.
Proost!
Daryl Lieuw-on
Fout ontdekt? Laat het ons weten!
Er zijn 0 reacties geplaatst